User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Administrator Dino's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    257
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    1,499
    Level
    13
    vBActivity - Bars
    Achievements Writer's CrampTrend SetterHappy Anniversary!Three's a Crowd

    Checking Picture Upload Functionality

    Checking to see everything is working properly...
    Attached Images Attached Images
    Awesome Picture Votes Dennis Morgan Awesome picture(s) in this post
     

  2. #2
    Receiving Treatment, Forum Addict
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    588
    Level
    8
    vBActivity - Bars
    Achievements Devil's AdvocateHappy Anniversary!
    It must be something with java settings or an update to my computer. When I click the "insert image" icon, nothing happens.

  3. #3
    Administrator Dino's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    257
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    1,499
    Level
    13
    vBActivity - Bars
    Achievements Writer's CrampTrend SetterHappy Anniversary!Three's a Crowd
    @-Bryan What browser are you using? Do you have more that one installed.... Chrome, Internet Explorer, Firefox? If you have more than one installed perhaps try another or download an alternate. Have you tried the infamous IT reboot to see if it will fix the problem.

    Let me know.
    -Joe D.

  4. #4
    Receiving Treatment, Forum Addict
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    588
    Level
    8
    vBActivity - Bars
    Achievements Devil's AdvocateHappy Anniversary!
    I tried chrome, ie, and my Android phone. Nothing.

  5. #5
    Administrator Dino's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    257
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    1,499
    Level
    13
    vBActivity - Bars
    Achievements Writer's CrampTrend SetterHappy Anniversary!Three's a Crowd
    Quote Originally Posted by -Bryan View Post
    It must be something with java settings or an update to my computer. When I click the "insert image" icon, nothing happens.


    @-Bryan
    When you say "nothing happens" do you mean you never see this pop-up?
    If you can provide me a little more detail I will try and figure out a fix.

    -Joe D.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    Receiving Treatment, Forum Addict
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    588
    Level
    8
    vBActivity - Bars
    Achievements Devil's AdvocateHappy Anniversary!
    It may be a popup blocker and I somehow forgot that I needed to use "Go Advanced" to post images. Or maybe the window was not blocked before. But it looks like if I use "Go Advanced" and insert an image, I can successfully post photos again. Let me try....Here is a screenshot of what happens when I hit the "Insert Image" icon. The screen freezes and I see an arrow in the bottom right corner.frozenscreen.jpg

  7. #7
    Receiving Treatment, Forum Addict
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    124
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    588
    Level
    8
    vBActivity - Bars
    Achievements Devil's AdvocateHappy Anniversary!
    Alright, looks like I can post photos again. Will go and add some to the spoon report.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •